Přijměte, prosím, nové informace ke školnímu roku 2024/25.
Vážení rodiče,

dovolujeme si Vás informovat, že v Klasifikaci již uvidíte rozvrh hodin pro kolektivní a skupinovou výuku. Rozvrh hodin pro kolektivní výuku je pevně dán a nelze jej měnit na základě jednotlivých požadavků, jako je kolize s jinou zájmovou činností. Individuální hodiny hry na nástroj nebo zpěv (dny a časy) si s Vámi domluví již konkrétní pedagog sám. Vyčkejte prosím, až se Vám ozve.

Vyučování ve školním roce 2024/2025 začne v pondělí 2. září 2024

Výuka hudební nauky a povinně volitelných předmětů v hudebním oboru začne od pondělí 9. září 2024.

pro žáky 1. ročníku + nově přijaté do vyšších ročníků

Vaše děti se od září stanou žáky naší Základní umělecké školy. Dovoluji si Vás informovat, že Vám do e-mailu dorazily přístupové údaje do elektronické žákovské knížky v systému „KLASIFIKACE„. V této elektronické žákovské knížce najdete všechny potřebné informace jako rozvrh, látku, domácí přípravu, známky, docházku, atd. Prostřednictvím Klasifikace budete komunikovat s vaším pedagogem a posílat omluvenky. Aplikace Klasifikace se také dá stáhnout do mobilního telefonu. Další informace si můžete přečíst na našich stránkách https://www.zusnehvizdy.cz/klasifikace/.

V případě, že Vám přístupové údaje během dvou dnů nepřijdou, prosím kontaktujte mne. (před tím prosím zkontrolujte i spamy, kam se může zpráva případně doručit).

pro žáky 2. ročníku HUDEBNÍ OBOR

Vaše děti od nového školního roku 2024/25 budou ve svých předmětech hudebního oboru žáky 2. ročníku. Rádi bychom Vás upozornili, že jim tedy nově přibude týdně 1 vyučovací hodina předmětu Hudební nauka, která je pro všechny žáky povinná. V rozvrhu ji najdete pod označením HN 1. ročník. Po přihlášení do Klasifikace se zapište do jedné ze dvou nabízených skupin.

VZOR:

pro žáky 3. ročníku HUDEBNÍ OBOR

Ve školním roce 2024/25 si můžete zvolit den a čas výuky hudební nauky prostřednictvím rezervačního systému. Po přihlášení do Klasifikace se zapíšete na Vámi preferovanou skupinu A nebo B.

VZOR:

pro žáky 4., 5., 6., 7. ročníku a všech ročníků II. stupně HUDEBNÍ OBOR

Výběr povinně volitelných předmětů

Rádi bychom Vám připomněli skutečnost, že žáci hudebního oboru od 4. ročníku a dále (tj. 5., 6., 7. a II stupeň) mají podle Školního vzdělávacího programu povinnost navštěvovat další povinně volitelný předmět, a to za každý studovaný předmět! Informace k povinně volitelným předmětům Vám zašleme později.

Nechte nám zprávu